Uddannelse

I
1992 matematisk student fra Herlufsholms Kostskole med fagene tysk, fysik og matematik på højt niveau.

I
1993 student igen med et-årige HHX fra Ringkøbing Handelsgymnasium.

I
1993-1994 arbejde som praktikant i Tyskland som en del af en uddannelse på Silkeborg Handelsskole.

I
1995-1997 gennemfører jeg kontorelevuddannelsen hos HK-Holbæk og Næstved Kommune og bliver uddannet kontorassistent med speciale i a-kasse og det faglige område.

I
1999-2000 deltager jeg i datamatikerkurser under Åben Uddannelse på Niels Brock i København. Jeg gennemfører første semesters to fag, grundlæggende- og videregående systemudvikling med et tilfredsstillende resultat.

I
2001 gennemfører jeg akademimerkonom kurset organisation, på Niels Brock med et tilfredsstillende resultat.

I
2004 gennemfører jeg kurset IT-kommunikation på Køge Handelsskole med et tilfredsstillende resultat.

I
2008 begynder jeg på bibliotekaruddannelsen på Det Informationsvidenskabelige Akademi, Købehavn. Uddannelsen kan afsluttes som Bibliotekar eller som Cand. Scient. Bibl.

Arbejde

I
2007 arbejder jeg med test og udvikling af software i en stor Finsk IT-virksomhed, der blandt andet udvikler IT-software til en stor del af a-kasse sektoren i Danmark.

I
2001-2007 arbejder i lærernes a-kasse, dlf/a, hvor jeg uddannes til a-kasse sagsbehandler og i en længere periode arbejder indgående med efterlønsregistrering og betaling af efterlønsbidrag, vandreblanketprojektet.
Det sidste årstid i lærernes akasse er jeg udlånt til Tietoenator til test og udviklingsopgaver ifm. deres a-kasse løsning Nyt Modulus.

I
1998-2001 arbejder jeg som kontorassistent i medlemsafdelingen i STA, Stats og Teleansattes A-kasse, hvor jeg blandt andet er medlem af bestyrelsen i den faglige klub for medarbejderne.

I
1993-1994 arbejder jeg som praktikant i hhv. en dansk møbelbutik i Essen og dels på Schichau Seebeckwerft i Bremerhaven.

I
1987-1988 har jeg fritidsarbejde som tjener og pizzabager på Café Vincent i Haslev.


Hent pdf-udgave af mit CV her

LinkedIn profil