Reflekter mere over livet og hvorfor vi skal hjælpe og være gode ved hinanden, vend fokus ind mod dig selv, og se på du kan gøre for at hjælpe din næste og være et godt eksempel.

Vær åben i dit hjerte og sind overfor andre mennesker, hjælp andre der har brug for det, vær et menneske og nedbryd din angst for det ukendte og interessér dig for dine medmennesker i stedet for at dyrke det overfladiske mediecirkus, det ligegyldige eller ved at leve højt på andres ulykke og katastrofer mv.
Flyt dit fokus om livets indhold og meningen med livet og udfordre dig selv ved at hjælpe andre og derigennem opnå bevægelse i dit eget liv .
Husk at behandle dig selv og andre mennesker ligeværdigt, ordentligt og med respekt - og tænk over at vi idag lever i en medieskabt virkelighed, på både godt og ondt.... Kig ind i dig selv, reflekter over det og undlad at dømme eller fordømme andre mennesker, hvorend du møder dem i deres liv - og dit liv...

Sluk for din radio, dit TV og din computer og reflekter over din egen mening om livet og den kontekst du lever i. Vær nærværende med din familie, dine venner / veninder, dem du holder af og dem som betyder noget i DIT liv.