Webmaster for SWOK restaurent i Køge 2012

I forbindelse med jeg droslede ned på studiet, blev jeg gode venner med den davære restaurentejer i Køge og udviklede og vedligeholdte websitet www.SWOK.dk samt designede menukort for restaurenten.
Webmaster for Køge Delebil 2006 - 2012

Udvikler og vedligeholder website for Køge Delebilsforening siden 2006. Miljø og bæredygtig energi og transport er en af nu- og fremtidens mest væsentlige fokusområder. Det Grønne Hus i Køge har initieret Køge Delebil og er et fantastisk miljøcenter med en masse gode miljøeksperter.
Webmaster for EllensOase.dk 2008 - 2015

Mødte Ellen i Margrethekirken i Fuengirola ved Malaga på solkysten i Spanien som manglede en god måde at præsenterer sin lejlighed i Torremolinos, der udlejes for både kortere og længere perioder. Derfor lavede jeg websitet EllensOase.dk for Ellen De La Reguera.

Webredaktør og sekretær i MacBruger 1999-2007

Medlem af bestyrelsen i MacBruger.dk med sekretær og webredaktørfunktioner, herunder planlægning og initiering af arrangementer for MacBrugers 500 medlemmer i Danmark
Webmaster for arkitektfirma på Stevns 2009-2010

Opdaterede Arkitektfirmaet Michael Frølichs website michaelfrolich.dk med nyt design og indhold fordi deres tidligere website ikke gav udtryk for arkitektfirmaets fantastiske kvaliteter og gode værdier.
Stacks Image 10

Webmaster for Krible Krable Bogen 2016-2019

Udviklede websitet www.KribleKrableBogen.dk i forbindelse med et familiemedlems studieprojekt.
Webmaster for Danske Delebiler 2012 - 2014

Udviklede og vedligeholdte websitet www.DanskeDelebiler.dk for paraplyorganisationen Danske Delebiler, en sammen slutning af danske delebilsorganisationer.
Webmaster for Danske DKV Veteraner 2013 -

Udvikler og vedligeholder websitet www.dkwklub.dk for Danske DKW Veteraner, der er en forening der finder køreglæder og glæde ved vedligeholdelse af gamle DKW biler.