Arbejde:

Essen og Bremerhaven, Tyskland 1993 - 1994

Jeg har arbejdet som praktikant i en dansk møbelbutik i Essen samt på
Schichau Seebeck Werft A/G i Bremerhafen i Tyskland efter min HHX eksamen på Handelsgymnasiet i Ringkøbing. Praktikant forløbet var en del af en akademiøkonom uddannelse, bygget op af et år i Tyskland samt et års teoretisk uddannelse på Silkeborg Handelsskole.

HK Holbæk og Næstved Kommune 1995 - 1997

Derefter har jeg været ansat som kontorelev hos
HK Holbæk og hos personalekonsulenterne på Rådhuset i Næstved Kommune i forbindelse med uddannelsen som kontorassistent. Kontakt uddannelsesansvarlig Susanne Ruby (44sr@hk.dk) og uddanelsesansvarlig Birte Græsted og Bente Hald (Personalekonsulenter v. Næstved Kommune - 1997) for reference.

Stats og Teleansatte a-kasse 1998 - 2001

Fra april 1998 til november 2001 arbejdede jeg i medlems- og kontingent-afdelingen på hovedkontoret i
Stats- & Teleansattes arbejdsløshedskasse (STA) på Frederiksberg. I STA beskæftigede jeg mig med forskellige opgaver omkring medlemsservice, herunder vejledning og rådgivning af medlemmer omkring medlemsskab af A-kassen, kontingent og reglerne vedrørende efterlønsordningen mv.

Kontakt min afdelingsleder Eddie Rasmussen for reference.
(tlf. 70123782 / www.sta.dk / era@sta.dk)
Lærernes a-kasse 2001 - 2007

Fra november 2001 til februar 2007 arbejdede jeg i lærernes a-kasse -
dlf/a. I dlf/a var jeg sagsbehandler - og superbruger i en kort periode - og var blandt andet med til at teste modulus a-kassernes nye administrationssystem "Nyt Modulus".

Desuden afviklede jeg daglige driftkørsler som hjælp til IT afdelingen og arbejdede jeg også med almindeligt medlemsorienteret sagsbehandler arbejde efter at være blevet oplært som sagsbehandler.

I 2001 og 2002 var jeg tovholder for test og implementeringen af
vandrebanket projektet, Arbejdsdirektoratets efterlønsregistrerings projekt. Det var en specialopgave, som jeg og et par kolleger brugte mange resurser på men som gav et spændende afbræk fra hverdagen.

I min tid som sagsbehandler var jeg over længere perioder med til softwaretest og udvikling af kravspecifikationer til det nye administrationssystem sammen med kolleger fra de andre Modulus kasser.

Der ud over har jeg været med til planlægning og gennemførelse af dlf/a's egne test af Nyt Modulus. Arbejdet med Nyt Modulus styrkede min interesse for at arbejde med IT og jeg søgte derfor stillingen som forretningskonsulent hos Tietoenator i Hellerup.

Kontakt min afdelingsleder Bo Corzi eller gode kollega Birte Hemicke for eventuel reference og mere information.
(tlf. 70100018 / bic@dlfa.dk eller tlf. 3318 6740 / bih@dlfa.dk)

Tietorenator 2007 - 2008

Fra 1. marts 2007 og fem måneder frem arbejdede jeg som IT-Forretningskonsulent hos
Tietoenator.dk i Hellerup. Tietoenator er en stor Finsk IT-koncern med over 16.000 ansatte i mere end 30 lande. Jeg har mange års erfaring som medarbejder indenfor a-kasseverdenen og et godt kendskab til a-kasselovgivningen, hvilket jeg forventede jeg skulle bruge i arbejdet som forretningskonsulent hos Tietoenator.

Rådgiver 2007 - fremefter

Fra 2007 og lidt tidligere, har jeg været rådgiver for forskellige inden- og udenlandske organisationer.